Incendiu puternic la o locuință din Stoicănești

Duminică, 18 Ianuarie 2015Olt

Incendiu puternic la o locuinta din Stoicanesti | imaginea 1 Pompierii Gărzii Stoenești au intervenit miercuri, 14 ianuarie, în jurul orei 17.00, în comuna Stoicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui bărbat.

Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijinul acestora a venit și o autospecială de stingere de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile dintr-o cameră de locuit.

ompierii au reușit izolarea și lichidarea incendiului, în limitele găsite, reușind astfel să salveze bunurile din celelalte încăperi ale locuinței. Au ars acoperișul casei pe circa 30 mp și bunurile dintr-un dormitor (pat, scaune, șifonier, bibliotecă, tâmplărie și materiale textile).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.