Pompierii au salvat trei persoane dintr-o mașină căzută în Dâmbovița

Luni, 26 Ianuarie 2015Ilfov

Pompierii au salvat trei persoane dintr o masina cazuta in Dambovita | imaginea 1 Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov au salvat vineri, 23 ianuarie a.c., trei persoane blocate într-un autoturism care a căzut în râul Dâmbovița.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 12:30, la stăvilarul Ciurel, unde un autoturism a rupt parapeții de protecție și a plonjat în apă, de la aproximativ 10 metri înălțime. În doar câteva minute, primele echipaje de pompieri ajunse la fața locului au reușit extragerea victimelor din autoturismul grav avariat, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 30-40 ani.

Acestea prezentau leziuni la nivelul membrelor și capului, ca urmare a șocului mecanic, fiind asistate medical la fața locului și ulterior transportate la Spitalul Universitar de Urgență Elias, respectiv Spitalul Universitar de Urgență București. Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că cele trei persoane erau blocate în autoturismul răsturnat pe o parte, una din victime fiind parțial scufundată în apă, cu pericol de instalare a hiportemiei.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență complexe, au acționat integrat echipajele de pompieri, pompieri-paramedici și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, cu sprijin din partea Serviciului de Ambulanță București-Ilfov și Brigada Rutieră București.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.