Un bărbat, salvat de pompieri

Duminică, 11 Ianuarie 2015Neamț

Un barbat  salvat de pompieri | imaginea 1 Vineri, 9 ianuarie a.c., la ora 10:16, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost lovit de o creangă, în pădure, comuna Pipirig, satul Stânca.

La locul indicat s-au deplasat un ofiţer, un maistru militar şi trei subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La sosirea forţelor, tânarul era semiconştient, cu hemoragie la nivelul capului. Pompierii şi asistenţii au oprit sângerarea şi au transportat bărbatul la calea de acces, situată la aproximativ un km şi jumătate de locul unde se afla tânărul, cu ajutorul unei târgi speciale, după care a fost transportat la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.