Accident rutier cu persoană încarcerată

Duminică, 01 Martie 2015Vaslui

Accident rutier cu persoana incarcerata | imaginea 1 În cursul nopţii de 24 februarie, în dispeceratul comun al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui şi SAJ s-a primit un apel prin care s-a anunţat producerea unui accident de circulaţie pe raza municipiului Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN 2F Vaslui-Bacău, în care au fost implicate trenul IR 1862 Iaşi – Constanţa şi o autoutilitară în interiorul căreia se afla o singură persoană.

Imediat, la faţa locului au fost direcţionate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului Vaslui, respectiv două autospeciale de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, autoturismul se afla răsturnat pe cupolă, pompierii acţionând pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a conducătorului auto în vârstă de 52 de ani. Ulterior, acesta a fost preluat de către echipajul medical prezent la faţa locului şi transportat la Spitalul de Urgenţă din municipiul Vaslui, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial.

Accident rutier cu persoana incarcerata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.