Atelier de tâmplărie cuprins de flăcări

Duminică, 29 Martie 2015Suceava

Atelier de tamplarie cuprins de flacari | imaginea 1 Joi, 26 martie a.c., ora 3:02, militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de tâmplărie, din comuna Dorna Arini.

La sosirea echipajelor, ardea clădirea atelierului, precum şi acoperişul şi mansarda centralei termice, existând pericolul de propagare la alte clădiri şi bunuri ale societăţii comerciale administratoare. Incendiul a fost lichidat la ora 8:10.

Clădirea atelierului de tâmplărie a ars pe o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi. De asemenea, au mai ars acoperişul şi mansarda centralei termice pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, scule şi utilaje de tâmplărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs de motoare electrice lăsate sub tensiune. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat mai multe bunuri ale societăţii - trei uscătorii lemn, o hală pentru depozitare, produse finite din lemn, două autoturisme, o remorcă transport buşteni, un motostivuitor, o volă, un ifron şi circa 350 de metri pătraţi de cherestea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.