Cadavrul unui bărbat, degajat de pompieri dintr-o fântână

Duminică, 22 Martie 2015Olt

Cadavrul unui barbat  degajat de pompieri dintr o fantana | imaginea 1 Pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit duminică, 15 martie a.c., în jurul orei 19.30, în comuna Şerbăneşti, în sprijinul şi la solicitarea organelor de poliţie, pentru degajarea cadavrului unui bărbat dintr-o fântână publică.

Militarii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Pentru degajarea cadavrului s-au folosit două cordiţe de salvare, scara culisabilă din dotarea autospecialei şi motogeneratorul de curent pentru iluminarea zonei.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost asigurat de un pompier cu cele două cordiţe de salvare şi adus la suprafaţă. Cazul a fost preluat de organele de poliţie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.