Coș de fum necurățat, incendiu asigurat!

Joi, 26 Martie 2015Bihor

Cos de fum necuratat  incendiu asigurat | imaginea 1 Puțin înainte de miezul nopții de duminică, 22 martie a.c., spre luni, 23 martie a.c., la ora 23.25, echipajele de pompieri militari ale Detaşamentului 2 Oradea au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe strada Sportului din municipiu.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului acoperiş, existînd pericolul extinderii acestora la încăperile casei şi la o altă locuinţă situată în apropiere.

Echipajele de pompieri militari au acţionat concomitent pentru stingerea incendiului şi protecţia casei învecinate, aflate la o distanţă de aproximativ doi metri de focarele de incendiu.

Cos de fum necuratat  incendiu asigurat | imaginea 2 Forţele de intervenţie au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor la încăperi şi la locuinţa vecină, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă. După localizarea şi lichidarea incendiului, echipajele de pompieri militari au procedat la căutarea eventualelor focare ascunse şi la înlăturarea efectelor negative ale evenimentului, operaţiunea fiind finalizată în jurul orei 03.45.

Pagubele înregistrate au constat în aproximativ 150 metri pătraţi acoperiş din lemn cu învelitoare de plăci bituminoase.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, coşul de fum necurăţat de funingine.

Cos de fum necuratat  incendiu asigurat | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.