Depozit de cherestea în flăcări

Duminică, 29 Martie 2015Suceava

Depozit de cherestea in flacari | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit joi, 26 martei a.c., ora 9.12, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater, ce aparţine unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare a lemnului, din comuna Sadova.

Pompierii militari au fost sprijiniţi de cinci lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate, cu mijloace de primă intervenţie.

La sosirea echipajelor, ardea hala gater, construită din lemn şi acoperită cu tablă, existând pericolul de propagare la un depozit de cherestea, precum şi la casele şi anexele gospodăreşti aflate în imediata apropiere.

Depozit de cherestea in flacari | imaginea 2 Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au ars hala gater pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn, doi metri cubi de cherestea şi instalaţia electrică. Flăcările au degradat mai multe scule şi utilaje folosite pentru prelucrarea lemnului şi circa 250 de metri pătraţi de tablă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs de un motor cu defecţiuni sau suprasolicitat. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat depozitul de cherestea, o volă, un TAF şi gospodăriile învecinate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.