Incendiu în urma unui scurtcircuit

Duminică, 29 Martie 2015Vrancea

Incendiu in urma unui scurtcircuit | imaginea 1 Două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Focşani au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta o locuinţă din comuna Milcovul, în cursul dimineţii de vineri, 27 martie a.c.

Evenimentul a fost anunţat prin intermediul numărului pentru apel unic 112 în jurul orei 10.30, iar în momentul sosirii forţelor de intervenţie profesioniste, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperişului locuinţei, construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

S-a acţionat atât pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea gospodăriilor învecinate. În urma acestuia a ars astereala din lemn a imobilului şi s-au degradat articole electrocasnice şi maculatură depozitate în podul locuinţei, dar şi plafoanele a trei camere.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.