Incendiu la un atelier de confecționat mobilă

Duminică, 01 Martie 2015Suceava

Incendiu la un atelier de confectionat mobila | imaginea 1 Vineri, 27 februarie a.c., militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de confecţionat mobilă din PAL, în zona industrială a municipiului Suceava. La faţa locului s-a deplasat şi Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

La sosirea echipajelor, ardea parterul clădirii atelierului (Parter-300mp + Demisol-450mp), existând pericolul de propagare la construcţiile din imediata vecinătate, unele lipite de obiectivul care ardea. Au ars aproximativ 300 de metri pătraţi din parterul clădirii şi materialele depozitate în interior, respectiv PAL, cherestea, elemente de mobilier şi un circular. Din fericire, incendiul a fost localizat la timp, înainte ca flăcările să se propage la construcţiile învecinate (depozite, clădiri de birouri şi alte obiective).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coşul de fum al unei sobe fără acumulare de căldură, neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.