Locuinţă cuprinsă de flăcări, la Crevenicu

Duminică, 15 Martie 2015Teleorman

Locuinta cuprinsa de flacari  la Crevenicu | imaginea 1 Miercuri, 11 martie a.c., în localitatea Crevenicu, o locuinţă, proprietatea lui Mihăiţă C., a fost cuprinsă de flăcări, fapt pentru care s-a solicitat pe numărul unic de urgenţă 112 intervenţia pompierilor militari din cadrul Detaşamentului Videle.

Evenimentul a fost anunţat la ora 20.35, iar la faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri, formate din 13 subofiţeri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta la acoperişul locuinţei, realizat din astereală din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafaţă de cca. 45 mp, la bunurile materiale din interiorul unei camere de locuit (un fotoliu, articole de îmbrăcăminte, un pat, un televizor, tâmplăria de la două ferestre şi o uşă), existând posibilitatea ca flăcările să distrugă întreaga casă.

Locuinta cuprinsa de flacari  la Crevenicu | imaginea 2 Pompierii militari au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul, în stadiul în care a fost găsit, în mai puţin de 45 de minute. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 8000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 4500 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului, a reieşit faptul că evenimentul s-a produs de la o sobă supraîncălzită, care a aprins materialele combustibile amplasate în imediata apropiere. Menţionăm că proprietarul a lăsat mijlocul de încălzire nesupravegheat.

Galerie imagini