Un autoturism a luat foc

Joi, 26 Martie 2015Sibiu

Un autoturism a luat foc | imaginea 1 Marți, 24 martie a.c., la ora 00.08, un echipaj de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat să intervină în municipiul Sibiu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, înmatriculat în județul Sibiu, aflat în proprietatea unei persoane de sex feminin.

Incendiul a afectat şi alte două atutorisme alăturate, înmatriculate tot în județul Sibiu, una aflată în proprietatea unei persoane de sex masculin, iar cea de-a doua aparținând unei societăți comerciale. În momentul producerii evenimentului, autoturismele se aflau staționate într-o parcare pe stada Șteflești din municipiul Sibiu.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect, au ars componentele din zona motorului și bordul primului autoturism și s-au deteriorat la celelalte două autoturisme.

Un autoturism a luat foc | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.