Un bărbat de 64 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu

Duminică, 15 Martie 2015Călărași

Un barbat de 64 de ani si a pierdut viata intr un incendiu | imaginea 1 Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Dragalina a intervenit cu o autospecială pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 45 de minute. În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care dormea într-o anexă de locuit a întreprinderii individuale, şi-a pierdut viaţa, fiind găsit carbonizat.

Marţi, 10 martie a.c., ora 04.45, pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze în comuna Perişoru, sat Tudor Vladimirescu, la o întreprindere individuală, care are ca obiect de activitate creşterea bovinelor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă de locuit, proprietate privată.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul întregii anexe, pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi, existând suspiciunea că în interior s-ar afla o persoană.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute.

În urma incendiului un bărbat în vârstă de 64 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind găsit carbonizat de către membrii echipei de intervenţie. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza suprasolicitării unui mijloc de încălzire (sobă cu acumulare de căldură) şi a căderii jarului din aceasta peste materialele combustibile (materiale textile) aflate în imediata apropiere.

Au ars: anexa de locuit, construită pe o suprafaţă de 15 metri pătraţi, mobilierul aferent şi acoperişul acesteia, confecţionat din plăci de azbociment, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 1.000 de lei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.