Un tânăr și-a pierdut viața după ce autocamionul pe care îl conducea s-a prăbușit într-o prăpastie

Miercuri, 04 Martie 2015Bistrița-Năsăud

Un tanar si a pierdut viata dupa ce autocamionul pe care il conducea s a prabusit intr o prapastie | imaginea 1 În dimineața zilei de miercuri, 4 martie a.c., la ora 8.10, dispeceratul integrat I.S.U. - .S.A.J. a fost informat despre faptul că la ieşirea din localitatea Măgura Ilvei, spre localitatea Arşita, pe DC 4, un autocamion a căzut într-o prăpastie, de la o înălţime de cca. 100 m, ajungând în albia râului Ilva.

Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz – Băi, alături de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la locul indicat. În sprijin, a fost alocat şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a plecat de urgenţă din municipiul Bistriţa spre locul producerii accidentului.

În urma impactului extrem de violent, autocamionul a fost distrus în totalitate. Din păcate, pasagerul din dreapta, în vârstă de 23 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, echipajele medicale fiind nevoite să constate decesul, în timp ce conducătorul autocamionului, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit în apa rece a râului Ilva, conştient, în soc hipotermic, cu multiple leziuni şi traumatisme. Victima a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD şi transportată la UPU Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale.

În paralel, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabina avariată a autocamionului, pompierii militari procedând pentru extragerea acestuia şi transportul pe malul râului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.