Accident rutier cu victimă, pe raza localităţii Lungeni

Luni, 13 Aprilie 2015Suceava

Accident rutier cu victima  pe raza localitatii Lungeni | imaginea 1 Luni, 30 martie a.c., militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în cazul unui accident rutier produs pe raza satului Lungeni, oraşul Broşteni, DN17B. Pompierii militari au fost ajutaţi de jandarmi, poliţişti şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Broşteni.

La sosirea echipajelor, a fost identificat un autoturism care era răsturnat în albia râului Bistriţa, la o diferenţă de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul acestuia se afla o persoană încarcerată.

Salvatorii au asigurat autoturismul şi au creat accesul către victima prinsă între fiarele contorsionate. Din păcate, pentru tânărul în vârstă de 30 de ani, nu s-a mai putut face nimic, declarându-se decesul.

Maşina avariată a fost scoasă din albie cu ajutorul unei autoplatforme forestiere cu braţ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.