Grajduri în flăcări

Duminică, 19 Aprilie 2015Mureș

Grajduri in flacari | imaginea 1 Miercuri, 15 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat să intervină la stingerea a două incendii la grajduri.

Prima solicitare a fost la ora 09.07, în comuna Râciu, localitatea Coasta Mare, unde a ars grajdul construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 18 mp. A doua solicitare a fost la ora 11.19, în comuna Sânpaul, localitatea Sânmărghita.

La locul intervenției s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Tg. Mureș, un echipaj cu o autospecială aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iernut și o ambulanță SMURD.

În urma incendiului a ars acoperișul grajdului pe o suprafață de aproximativ 140 mp. Cauza probabilă de producere a incendiilor a reprezentat-o focul deschis în spații deschise.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.