Locuința a doi bătrâni, cuprinsă de flăcări

Duminică, 19 Aprilie 2015Mehedinți

Locuinta a doi batrani  cuprinsa de flacari | imaginea 1 Joi, 16 aprilie a.c., la ora 10.52, pompierii din cadrul ISU „Droebta” al judeţului Mehedinţi au fost solicitaţi să intervină, în localitatea Brezniţa de Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

La sosirea pompierilor la locul evenimentului, incendiul se manifesta, cu flacără, la două camere şi acoperişul unei case, fiind propagat şi la acoperişul casei învecinate, amplasată la o distanţă de cca. 2m, în aceeaşi gospodărie.

Din fericire, proprietarii, doi bătrâni cu vârste de peste 70 de ani, nu se aflau în gospodărie în momentul izbucnirii incendiului. Incendiul a fost observat şi anunţat de către un vecin.

Locuinta a doi batrani  cuprinsa de flacari | imaginea 2 Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Incendiul a cuprins acoperişul casei, bunurile din cele două camere construite din bârne din lemn şi paiantă, precum şi acoperişul casei învecinate şi tâmplăria.

Pompierii au reuşit să salveze două animale aflate într-un adăpost amenajat la parterul casei de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic provenit de la coşul de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.