Salvat din pârâul Zăbala

Duminică, 19 Aprilie 2015Vrancea

Salvat din paraul Zabala | imaginea 1 Miercuri, 15 aprilie a.c, la dispeceratul comun I.S.U.- Ambulanţă s-a primit un apel în jurul orei 10.20, care solicita sprijin pentru salvarea unei persoane care a rămas blocată în tractorul pe care îl conducea, în apa pârâului Zăbala, în dreptul localităţii Năruja.

Imediat s-au deplasat la faţa locului reprezentaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate şi un echipaj cu o autospecială din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

Pentru facilitarea accesului către autovehicul s-a acţionat cu un utilaj pus la dispoziţie de reprezentanţii autorităţii publice locale, pompierii intervenind cu ajutorul cordiţelor de asigurarea şi salvarea, în condiţii de siguranţă, a persoanei blocate în albia râului. Starea de sănătate a bărbatului era în parametri normali, refuzând transportul la spital.

Acesta a încercat să traverseze cursul de apă cu un tractor cu remorcă, însă apa era destul de adâncă în locul respectiv, ajungând până la nivelul volanului.

Salvat din paraul Zabala | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.