Intervenție dificilă pe un lac din comuna Căscioarele

Duminică, 17 Mai 2015Călărași

Interventie dificila pe un lac din comuna Cascioarele | imaginea 1 Un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au intervenit pe malul unui lac din localitatea Căscioarele pentru a extrage o persoană dintr-un autoturism răsturnat în apă. La locul accidentului s-a deplasat și un elicopter SMURD din București.

Duminică, 10 mai a.c., ora 10.41, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Căscioarele, pe malul unui lac, pentru a degaja un bărbat în vârstă de 51 de ani, dintr-un autoturism răsturnat în apă, la circa doi metri de mal.

Echipajul de descarcerare a folosit echipamentele din dotare pentru a extrage autoturismul din apă. În interiorul acestuia se afla o singură persoană, care era decedată, prezentând lividitate și rigiditate cadaverică. La locul accidentului s-au deplasat de asemenea un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și un elicopter SMURD de la București. Medicul încadrat pe echipajul SMURD sosit cu elicopterul a constatat decesul bărbatului, acesta rămânând la locul intervenției.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.