O bătrânică de 94 de ani a fost salvată de pompieri dintr-un incendiu

Duminică, 17 Mai 2015Olt

O batranica de 94 de ani a fost salvata de pompieri dintr un incendiu | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină luni, 04 mai a.c., în jurul orei 12.00, în municipiul Caracal, strada Oituz, la o explozie produsă la o casă de locuit. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Caracal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În urma deflagrației, proprietara locuinței, în vârstă de 94 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini (circa 9 % din suprafața corporală) și a fost transportată CPU Caracal.

Locuința, compusă din trei camere de locuit și un hol, a fost distrusă în proporție de aproximativ 80 %. În urma cercetării la fața locului, s-a stabilit că explozia s-a produs, cel mai probabil, de o acumulare de gaz de la o butelie uitată deschisă de proprietară.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.