Pompierii au salvat un bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ

Duminică, 17 Mai 2015Vâlcea

Pompierii au salvat un barbat peste care s a prabusit un mal de pamant | imaginea 1 Vineri, 8 mai a.c., la ora 09.24, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru salvarea unei persoane blocată până la gât de un mal de pământ în oraşul Călimăneşti, cartierul Jiblea Veche.

Într-un şanţ, efectuat pentru extinderea canalizării, s-a produs o avarie la o conductă de apă. Pentru a remedia problema, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a încercat să oprească apa însă a fost surprins de un mal de pământ.

La indicaţiile dispecerului, colegii bărbatului au înlăturat pământul din jurul victimei până la sosirea a trei echipaje de pompieri militari (descarcerare, SMURD, FRAP), care în circa 15 minute de la anunţarea evenimentului au reuşit scoaterea şi predarea acestuia unui echipaj S.A.J. în siguranţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.