Copil salvat de pompieri de la înec

Duminică, 28 Iunie 2015Vaslui

Copil salvat de pompieri de la inec | imaginea 1 În cursul după-amiezei de miercuri, 24 iunie a.c., în jurul orei 16.20, dispeceratul pompierilor militari vasluieni a fost anunţat despre faptul că, în timp ce mai mulţi copii se aflau pe malul râului Bârlad, unul dintre aceştia a dispărut în apele acestuia, în aval de podul din lemn din suburbia Brodoc, existând pericolul să se fi înecat.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Vaslui cu o echipaj de căutăre-salvare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi scafandri inspectoratului. Minorul, în vârstă de 13 ani, a fost găsit la o adâncime de circa trei metri, prins în mâlul de pe fundul râului, a fost scos de către scafandri şi predat echipajului medical prezent la faţa locului.

După efectuarea manevrelor de resuscitare de peste oră, aceştia au reuşit să-l readucă la viaţă, având puls şi tensiune. Acesta a fost transportat la un spital din Iaşi, după ce au fost efectuate un set de analize în cadrul unităţii de primiri urgenţe al Spitalului Municipal din Vaslui.

Galerie imagini