Tren marfar deraiat în Gara Orşova. Pompierii au supravegheat zona pentru înlăturarea oricărui risc de izbucnire a unui incendiu

Duminică, 07 Iunie 2015Mehedinți

Tren marfar deraiat in Gara Orsova  Pompierii au supravegheat zona pentru inlaturarea oricarui risc de izbucnire a unui incendiu | imaginea 1 În dimineaţa, zilei de vineri, 5 iunie a.c., la ora 06.30, I.S.U. Mehedinţi a fost informat de către un reprezentant CFR, despre producerea unui accident feroviar, în urma căruia, două vagoane, unul încărcat cu fier vechi, celălalt gol, au deraiat în zona Gării Orşova. În timpul deraierii, o consolă a unui stâlp a fost ruptă.

Un echipaj de pompieri, cu o autospecială cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului Orşova, s-a deplasat în zona respectivă, pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Garnitura, aparţinând CFR marfă, era formată din 35 de vagoane şi se deplasa spre Caransebeş. Traficul feroviar este întrerupt, transbordarea pasagerilor din trenurile de călători se face cu autocarul între staţiile CFR Dr.Tr.Severin şi CFR Băile Herculane. Pentru repunerea vagoanelor pe şine acţionează CFR Timişoara.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.