De la arderea resturilor vegetale, la incendierea casei

Marți, 14 Iulie 2015Neamț

De la arderea resturilor vegetale  la incendierea casei | imaginea 1 Luni, 13 iulie 2015, la ora 14:12, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la numărul „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Războieni.

La faţa locului s-au deplasat un ofiţer şi 11 subofiţeri cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi şapte membri ai Serviciului Voluntar Pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Războieni cu o autospecială.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat proprietarului şi soţiei acestuia, cu vârste de 67, respectiv 62 de ani, care au suferit atacuri de panică, fără a-i transporta la spital. Forţele participante au stins incendiul după aproximativ o oră.

Cauza probabilă a incendiului: arderea resturilor vegetale în apropierea casei. În urma incendiului au ars acoperişul locuinţei, din lemn, cu învelitoare din draniţă şi azbociment, pe o suprafaţă de 60 mp., o magazie de lemne, pe o suprafaţă de 6 mp., şi s-au deteriorat pereţii casei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.