De la o lumânare s-a aprins locuința

Miercuri, 15 Iulie 2015Suceava

De la o lumanare s a aprins locuinta | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit duminică, 12 iulie 2015, ora 15.22, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria Eugeniei V., din satul Todireni, comuna Şaru Dornei.

La sosirea echipajelor, ardeau violent etajul şi mansarda casei de locuit, construită din lemn şi acoperită cu azbociment, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă, la o anexă şi la o gospodărie învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 19:20.

De la o lumanare s a aprins locuinta | imaginea 2 Au ars mansarda locuinţei pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, plafonul etajului şi bunuri casnice. S-au degradat pereţii exteriori ai etajului pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, precum şi tâmplărie din lemn (16 ferestre şi 4 uşi).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra provenită de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii militari au salvat parterul casei, o anexă şi locuinţa învecinată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.