Pompierii au salvat doi pescari din râul Olt

Marți, 14 Iulie 2015Olt

Pompierii au salvat doi pescari din raul Olt | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit în dimineața zilei de luni, 13 iulie 2015, în jurul orei 10.00, pe barajul de pe râul Olt din localitatea Drăgănești-Olt, pentru salvarea a doi pescari care s-au răsturnat cu barca pneumatică în râul Olt.

La fața locului au fost mobilizate, în cel mai scurt timp, forțe și mijloace din cadrul Gărzii Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, în total 13 pompieri cu 3 autospeciale de intervenție și două bărci pneumatice.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Cei doi bărbați se aflau la circa 100 de metri de mal, aceștia fiind salvați, în jurul orei 10.20, cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Bărbații, în vârstă de 52 și 53 de ani, ambii din municipiul Slatina, au fost preluați de personalul medical, conștienți, fără urme de traumă și au refuzat transportul la spital

Pompierii au salvat doi pescari din raul Olt | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.