S-a înecat în râul Vedea

Miercuri, 15 Iulie 2015Olt

S a inecat in raul Vedea | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină în seara zilei de duminică, 12 iulie2015, în comuna Văleni, pentru căutarea-salvarea unui bărbat înecat în râul Vedea.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Caracal, cu un autocamion și o barcă pneumatică. Pompierii au executat căutări cu accesoriile din dotare până la lăsarea întunericului, fără ca persoana să fie găsită.

În această dimineață, în jurul orei 09.00, cu sprijinul echipei de scafandri a ISU Dolj, pompierii de la Detașamentul Caracal s-au deplasat, cu un autocamion, o barcă pneumatică și un echipaj SMURD, pentru continuarea acțiunilor de căutare a bărbatului.

În jurul orei 11.00, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandri ISU Dolj, la circa 3 metri de mal și 5-6 metri adâncime, într-o zonă de excavație. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, avea domiciliul în localitatea Dobrotești, județul Teleorman.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.