Un bărbat de 39 de ani a murit electrocutat

Miercuri, 15 Iulie 2015Călărași

Un barbat de 39 de ani a murit electrocutat | imaginea 1 Un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit pe raza localităţii Bogata, comuna Grădiştea, pentru a extrage o persoană electrocutată dintr-un canal tehnologic, de la o adâncime de circa 6 metri.

La locul nefericitului eveniment s-a deplasat și un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţa

Joi, 2 iulie 2015, ora 09.09, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Bogata, comuna Grădiştea, la o staţie de pompare, pentru a extrage dintr-un canal tehnologic cu adâncime de circa 6 metri, un bărbat electrocutat, Emil C. în vârstă de 39 de ani.

Un barbat de 39 de ani a murit electrocutat | imaginea 2 Potrivit celor relatate de către martori, colegi ai victimei, acesta ar fi coborât în respectivul canal pentru a efectua lucrări specifice şi s-a electrocutat, în canalul respectiv aflându-se în tensiune, în stare de funcţionare o pompă submersibilă.

Echipajul de descarcerare a folosit echipamentele din dotare (cordiţe de salvare, un ham şi centuri de siguranţă) pentru a extrage bărbatul din canalul tehnologic. Paramedicii SMURD în cooperare cu personalul medical al S.A.J. au preluat persoana pentru a-i acorda îngrijiri medicale, însă, din nefericire, acesta prezenta tegumente cianotice şi rigiditate cadaverică,

După o serie de examinări şi încercări de resuscitare, medicul de pe ambulanţa S.A.J. a declarat decesul persoanei, care a rămas la locul intervenţiei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.