Accident rutier în Negrești

Duminică, 09 August 2015Vaslui

Accident rutier in Negresti | imaginea 1 În cursul zilei de luni, 3 august a.c., în jurul orelor 12:13, în dispeceratul integrat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui şi SAJ s-a primit un apel prin care s-a anunţat producerea unui accident de circulaţie, pe raza localității Negrești, în suburbia Parpanița, în care a fost implicat un autoturism în interiorul căruia se aflau patru persoane.

Imediat la faţa locului au fost direcţionate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui - Garda nr. II de intervenție Negrești, respectiv un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi o ambulanţă SAJ.

La momentul sosirii forţelor de intervenţie în locul producerii accidentului, autoturismul se afla în afara părţii carosabile, răsturnat, fiind necesară descarcerarea șoferului, iar ceilalți trei pasageri, două femei şi o fetiță minoră, aflându-se în exteriorul autoturismului. Pompierii profeșioniști au acţionat pentru degajarea șoferului, asigurarea zonei de intervenție șia măsurilor PSI, precum şi pentru acordarea de ajutor medical de urgență.

Toate cele patru victime, șoferul, barbat în vârstă de 38 de ani prezentând politraumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, fetița de 14 ani și 2 persoane de sex feminin având 38 respectiv 44 de ani, policontuzionate, au fost preluate și transportate către unități spitalicești specializate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.