Acoperiș în flăcări

Miercuri, 19 August 2015Maramureș

Acoperis in flacari | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să intervină, marți, 18 august a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Oltului din Baia Mare.

Militarii au intervenit cu 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D. Flăcările au distrus circa 250 de metri pătrați din acoperișul de lemn, diverse materiale de construcție, 3 uși, 7 geamuri și diverse obiecte de mobilier.

Patru persoane care locuiau în casa au suferit atacuri de panică și au primit îngrijiri medicale din partea echipajului S.M.U.R.D. Intervenția pompierilor a durat mai bine de două ore jumătate. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.