Incendiu la un depozit de îmbrăcăminte

Miercuri, 19 August 2015Satu Mare

Incendiu la un depozit de imbracaminte | imaginea 1 Miercuri, 19 august a.c., în jurul orei 13:36, pompierii militari din cadrul I.S.U. ”Someș” Satu Mare au fost anunţați că un incendiu a izbucnit la acoperişul unei societăţi comerciale, din localitatea Dorolţ.

În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru limitarea şi lichidarea incendiului, în colaborare cu SVSU a localităţii Lazuri.

Ajunşi la locul intervenţiei, aceştia au constatat că ardea acoperişul halei de sortare haine, existând pericolul extinderii incendiului la întreaga hală, mai ales că în interiorul încăperii erau depozitate haine şi alte articole textile.

Incendiu la un depozit de imbracaminte | imaginea 2 A ars acoperişul halei (tip sandwich), pe o suprafaţă aproximativă de 100 m2 . Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de efectuarea unor lucrări de sudură la un aparat de ventilaţie aflat în apropierea acoperişului. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.