O scară de bloc inundată de vapori toxici

Duminică, 09 August 2015Neamț

O scara de bloc inundata de vapori toxici | imaginea 1 Miercuri, 15 iulie a.c., la ora 12:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat că există mult fum pe casa scării unui bloc din municipiul Piatra Neamţ, Calea Romanului. La faţa locului s-au deplasat doi ofiţeri şi opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea forţelor, casa scării era inundată cu un amestec de vapori (substanţe pentru dezinsecţie şi deratizare) în aer şi că o femeia în vârstă de 42 de ani care a anunţat evenimentul, prin apel la numărul „112”, a suferit o uşoară intoxicaţie şi un atac de panică. Echipajul SMURD a acordat asistenţă medicală femeii, fără a o transporta la spital. Pompierii au deschis un geam de la partea superioară a casei scării şi au folosit un motoventilator pentru eliminarea amestecului toxic.

O scara de bloc inundata de vapori toxici | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.