Sală de nunți în flăcări

Vineri, 28 August 2015Bistrița-Năsăud

Sala de nunti in flacari | imaginea 1 În dimineața zilei de luni, 24 august a.c., la ora 00.49, un apel pe numărul unic de urgență a informat dispeceratul integrat I.S.U. - SAJ despre izbucnirea unui incendiu la sala de nunți din localitatea Feldru, imobil cu regim de înălțime P + mansardă. Primele echipaje sosite la locul incendiului au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafață întinsă.

Astfel, au fost alocate progresiv patru echipaje de stingere din cadrul ISU ”Bistrița”, trei de la Secția de Pompieri Năsăud și unul de la Garda de Intervenție Sîngeorz – Băi, un echipaj de prim ajutor SMURD și pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Feldru și Ilva Mică, cu câte o autospecială de intervenție.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, deși informațiile preliminare arătau că incendiul ar fi izbucnit într-o zonă în care se aflau camere destinate personalului. Intervenția a fost îngreunată de existența în zona focarelor a șase butelii ce puteau exploda în orice moment, dintre care cinci au fost scoase din interior de către pompierii militari.

Sala de nunti in flacari | imaginea 2 În ceea ce privește sursele de apă, acestea erau insuficiente în apropierea incendiului, autospecialele de intervenție fiind alimentate de la alte surse din Feldru sau chiar din localitatea învecinată, Nepos.

După finalizarea intervenţiei, în jurul orei 07.00, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la motorul din camera frigorifică. Suprafața totală afectată de incendiu a fost de aproximativ 1400 mp, sala destinată organizării nunților și un alt imobil alipit acesteia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.