Un bărbat, peste care s-a surpat un mal de pământ, a fost salvat de pompieri

Vineri, 28 August 2015Maramureș

Un barbat  peste care s a surpat un mal de pamant  a fost salvat de pompieri | imaginea 1 Miercuri, 26 august a.c., prin intermediul numărului unic pentru urgență 112, pompierii maramureșeni au fost anunțați că un mal de pământ s-a surpat peste o persoană în localitatea Vișeu de Sus.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat militarii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus împreună cu un echipaj de prim ajutor din cadrul S.M.U.R.D. Viseu de Sus și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Pompierii au săpat aproximativ 30 de minute până au ajuns la barbatul surpins de malul de pământ, în șanțul adânc de 3 metri. Imediat, bărbatului i-au fost aplicate manevrele de reuscitare la care a răspuns și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe din localitate.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul S.M.U.R.D. Baia Mare a pornit înspre Vișeu de Sus pentru a-l transfera pe bărbat la Spitalul de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Un barbat  peste care s a surpat un mal de pamant  a fost salvat de pompieri | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.