Vilă în flăcări

Duminică, 09 August 2015Maramureș

Vila in flacari | imaginea 1 Luni, 3 august a.c., la ora 19:42, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casa de pe strada Petofi Sandor din Baia Mare. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare cu 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D.

Ajunși la fața locului, militarii au costatat că incendiul se manifesta cu violență la acoperișul clădirii, P+3. Flăcările au distrus 4 apartamente situate la ultimul etaj. S-au deteriorat 3 apartamente de la etajul II și circa 300 de metri pătrați de izolație exterioară. De asemenea, o centrală termică pe lemne a fost în totalitate distrusă împreună cu obiecte de mobilier și electrice.

Până în această dimineață o autospecială a rămas în zonă pentru pentru a preveni reizbucnirea incendiului. Pentru lichidarea incendiului, pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 6 ore.

Vila in flacari | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.