15 tone de furaje cuprinse de foc

Duminică, 15 Noiembrie 2015Suceava

15 tone de furaje cuprinse de foc | imaginea 1 Joi, 12 noiembrie a.c., ora 13:03, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adâncata au intervenit cu patru autospeciale şi un buldoexcavator pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B.M., din satul Feteşti, comuna Adâncata.

La sosirea echipajelor, ardea depozitul de furaje şi exista pericolul de propagare la două case aflate în apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:30 şi au ars depozitul de furaje pe 180 de metri pătraţi, 15 tone de furaje şi 3 metri cubi lemn de foc. S-au degradat alte 10 tone de furaje şi o magazie de lemne. Flăcările au afectat şi 5 metri cubi de lemn pentru construcţii, de pe proprietatea învecinată, ce aparţine numitei B.A.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case ameninţate de flăcări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.