Acoperișul unei case a luat foc

Duminică, 15 Noiembrie 2015Sibiu

Acoperisul unei case a luat foc | imaginea 1 Joi, 12 noiembrie a.c., la ora 07:30, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit situate pe strada Principatele Unite din municipiul Sibiu.

La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp echipajele de intervenţie cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie si comandă care au acţionat timp de aproximativ două ore pentru lichidarea incendiului.

În urma incendiului care a avut drept cauză probabilă un scurt circuit electric produs la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător, au ars materialul lemnos din componenţa acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp, materiale textile şi lemnoase depozitate în podul casei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.