Accident rutier deosebit de grav lângă Carei

Duminică, 20 Decembrie 2015Satu Mare

Accident rutier deosebit de grav langa Carei | imaginea 1 În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 09:00, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Petreşti de Carei.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare grea şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism de un copac au rezultat patru victime dintre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Accident rutier deosebit de grav langa Carei | imaginea 2 Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, două persoane, care se aflau în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu au supravieţuit.

Paramedicii, pompierii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte două victime, acestea, ulterior fiind transportate la spital.

Accident rutier deosebit de grav langa Carei | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.