Persoană rătăcită pe câmp, căutată de pompieri

Duminică, 20 Decembrie 2015Olt

Persoana ratacita pe camp  cautata de pompieri | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în seara zilei de luni, 07 decembrie a.c., pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, rătăcit pe câmp, între localitățile Crâmpoia și Șerbănești.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de primă intervenție și comandă, încadrate cu 10 pompieri și s-a solicitat sprijin Poliției Crâmpoia, Jandarmeriei și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Crâmpoia.

Din informațiile furnizate la 112 de bărbat, acesta a plecat la câmp, cu căruța, înainte de lăsarea întunericului, s-a rătăcit din cauza ceții și nu a mai reușit să se întoarcă la domiciliul din comuna Crâmpoia.

S-au constituit trei echipe de căutare-salvare cu forțe și mijloace ale ISU Olt și SVSU Crâmpoia, bărbatul fiind găsit la aproximativ șase kilometri de comuna Crâmpoia. Acesta se afla cu căruța blocată într-un șanț, conștient, fără urme de traumă, cu atac de panică. Bărbatul a fost condus de echipele de intervenție către primăria Crâmpoia.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.