Un bărbat fără adăpost a decedat în urma unui incendiu

Duminică, 10 Ianuarie 2016Olt

Un barbat fara adapost a decedat in urma unui incendiu | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit luni, 04 ianuarie a.c., în jurul orei 04.30, în municipiul Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu, blocul 22, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, care anunța faptul că scara este inundată cu fum.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Pompierii au constatat că fumul degajat provenea de la o anexă a blocului, fostă ghenă de gunoi, unde își făcuse adăpost un bărbat, în vârstă de 56 de ani.

Militarii au deblocat ușa încăperii, în interior fiind găsit bărbatul, decedat, cu arsuri la membrele inferioare și superioare. În cameră ardeau materiale combustibile (textile, hârtie, materiale plastice și un cauciuc auto). Incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

Cauza probabilă a incendiului este un aparat de încălzire (reșou) defect sau amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.