Accident cu 3 autoturisme și un... copac

Duminică, 14 Februarie 2016Giurgiu

Accident cu 3 autoturisme si un    copac | imaginea 1 Duminică, 31 ianuarie a.c., orele 02:50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Vlaşca” al judeţului Giurgiu a fost solicitat, prin intermediul numărului de urgenţă 112, să intervină în localitatea Giurgiu, str. Ştefan cel Mare, pentru asigurarea măsurilor specifice în cazul unui accident rutier, urmat de avarii la reţeaua de alimentare cu gaze.

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD aparținând Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. După executarea recunoaşterii s-a constatat că în accident au fost implicate 3 autoturisme fără victime, iar un copac a fost doborât.

În urma accidentului a rezultat o avarie la reţeaua de alimentare cu gaze a blocului 92 sc. D aceasta prezentând un real pericol pentru locuitorii din zonă. S-a intervenit pentru balizarea zonei, timp în care s-a luat legătura cu compania de distribuţie a gazului pentru remedierea defecţiunii. Nu a fost necesară evacuarea locuitorilor din zonă.

După remedierea defecţiunii s-a acţionat pentru îndepărtarea copacului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.