Bărbat decedat în incendiu

Duminică, 14 Februarie 2016Olt

Barbat decedat in incendiu | imaginea 1 Pompierii Stației Scornicești au intervenit joi, 11 februarie a.c., în jurul orei 10.00, în comuna Corbu, sat Buzești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui bărbat. Persoana care a apelat Numărul Unic 112 a anunțat că proprietarul casei a fost surprins de incendiu în interior.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la bunurile dintr-o camera de locuit, întreaga locuință fiind inundată cu fum. Într-o cameră de locuit era amenajat și un spațiu comercial.

Proprietarul casei, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit în afara locuinței, intoxicat cu fum, în stop cardio-respirator. Pompierii SMURD au început imediat manevrele de resuscitare și au solicitat în sprijin un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor executate aproximativ o oră de echipajele medicale, fiind declarat decedat. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distruse bunurile aflate într-o cameră de locuit. Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este jarul căzut din sobă pe materialele combustibile.

Galerie imagini