Bătrână decedată în incendiu

Duminică, 28 Februarie 2016Olt

Batrana decedata in incendiu | imaginea 1 Pompierii Gărzii Stoenești au intervenit în dimineața zilei de sâmbătă, 27 februarie a.c., în jurul orei 08.00, în comuna Stoicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei femei. Apelantul Numărului Unic 112 a anunțat că proprietara casei, în vârstă de 72 de ani, care locuia singură, a fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești cu o autospecială de stingere. Pompierii au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul casei. În dormitorul casei, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului, proprietara locuinței, în vârstă de 72 de ani.

Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, fiind distruse bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul casei pe circa 20 de metri pătrați. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un coductor electric defect.

Galerie imagini