Misiune de căutare a unui copil de trei ani

Duminică, 14 Februarie 2016Vaslui

Misiune de cautare a unui copil de trei ani | imaginea 1 Vineri, 5 februarie a.c., în jurul orelor 16:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru căutarea unui minor de trei ani, dispărut de acasă, din localitatea Băltățeşti, comuna Băcani.

La misiunea de căutare au fost mobilizate toate forțele Ministerului Afacerilor Interne: polițişti, jandarmi, pompieri şi polițişti de frontieră cu mijloace specifice de căutare, câini de căutare - salvare şi camere cu termoviziune, precum şi Serviciul Județean de Ambulanță, reprezentanții autorităților publice locale şi voluntarii. În ciuda tuturor eforturilor depuse, aceasta a fost sistată la miezul nopții.

În această dimineață, echipajele de intervenție au revenit în localitate şi au reînceput căutările, ținând cont de toate ipotezele vehiculate că ar fi putut conduce la dispariția minorului. Astfel, au fost verificate haznalele, fântânile, liziera de salcâmi din apropiere, cursul de apă şi toată zona adiacentă localității.

Din nefericire, după circa o oră de căutări în albia înghețată a râului Bogdana, sub un bloc de gheață, a fost găsit trupul neînsuflețit al minorului şi scos la suprafață de către scafandrii militari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.