Accident rutier cu două victime pe DN 17

Joi, 17 Martie 2016Bistrița-Năsăud

Accident rutier cu doua victime pe DN 17 | imaginea 1 Vineri, 11 martie a.c., la ora 08.19, dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa - Năsăud a fost informat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, între localităţile Şieu-Măgheruş şi Podirei.

Echipajele de intervenţie – modulul SMURD, compus din echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD şi două echipaje de descarcerare, sprijinit de un echipaj al Ambulanţei – au găsit la locul solicitării două victime, şoferii celor două maşini implicate în accident.

Unul dintre aceştia, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a rămas încarcerat şi a fost extras de echipajele de descarcerare şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD, care a început manevrele de resuscitare.

Ţinându-se cont de faptul că victima era în stare extrem de gravă, a fost solicitată intervenţia unui echipaj aerian SMURD, ce a aterizat la câţiva metri distanţă faţă de locul producerii accidentului.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate mai bine de 30 de minute, organismul bărbatului nu a răspuns procedurilor aplicate, astfel că echipajul medical a fost nevoit să constate decesul.

Celălalt şofer, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de echipajul Ambulanţei. Acesta era conştient şi cooperant, prezenta multiple leziuni şi traumatisme la nivelul capului. După stabilizare, a fost transportat la UPU Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.