Accident rutier pe DN 17

Luni, 28 Martie 2016Suceava

Accident rutier pe DN 17 | imaginea 1 Luni, 21 martie a.c., militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în urma unui accident rutier produs pe DN17, pe raza comunei Şcheia. Echipajele militarilor au fost sprijinite de două autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

La faţa locului, un autoturism, care a părăsit carosabilul, s-a lovit de un cap de pod, în urma coliziunii rezultând 4 victime. Două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere - au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor. Din păcate, pentu una dintre victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu s-a mai putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul.

Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La finalul operaţiunilor de salvare, un echipaj al pompierilor militari a sablat carosabilul şi a îndepărtat urmele de carburanţi şi lubrifianţi de pe şosea, pentru evitarea producerii altor evenimente neplăcute.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.