Anexe în flăcări

Joi, 10 Martie 2016Suceava

Anexe in flacari | imaginea 1 Marți, 2 martie a.c., ora 12:02, pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei K.M., din satul Pleşa, comuna Mănăstirea Humorului.

La sosirea echipajelor, ardeau casa şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la proprietatea învecinată. Toate construcţiile afectate de flăcări erau din lemn, cu învelitori din şindrilă, acest lucru favorizând dezvoltarea cu rapiditate a incendiului.

Din cauza drumului accidentat, imposibil de parcurs cu autospecialele cu apă şi spumă, pompierii au fost nevoiţi să desfăşoare un dispozitiv de furtunuri de peste 500 de metri, până la locul intervenţiei. Incendiul a fost lichidat la ora 17:30.

Au ars casa de locuit, pe o suprafaţă de 64 de metri pătraţi, şi bucătăria de vară şi şura, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Au mai ars şi s-au degradat obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice, circa 4 tone de fân şi documente personale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un televizor cu defecţiuni. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii militari au salvat gospodăria învecinată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.