Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 31 Martie 2016Teleorman

Locuinta cuprinsa de flacari | imaginea 1 Sâmbătă, 26 martie a.c., la ora 19.58, pe numărul unic de urgență 112, un cetățean a alertat pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria de izbucnirea unui incendiu la locuința lui Mihai S., din localitatea Orbeasca de Sus.

Ajunși rapid la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, militarii au constatat faptul că incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 45 mp și la tavanele a două dormitoare pe aproape 30 mp, existând pericolul propagării la întreaga casă de locuit și distrugerii acesteia.

Pompierii militari au reușit în aproximativ o oră de intervenție să localizeze și să lichideze focul în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de 40000 de lei.

Valoarea pagubelor, reprezentând o parte din acoperișul locuinței și tavanele a două dormitoare, a fost estimată la suma de 9000 de lei. Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum deteriorat, care a permis scânteilor să ajungă pe materialele combustibile din podul locuinței.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.