Acțiunile de intervenție pentru înlăturarea efectelor inundațiilor din zona municipiului Dej continuă

Luni, 11 Aprilie 2016Cluj

Actiunile de interventie pentru inlaturarea efectelor inundatiilor din zona municipiului Dej continua | imaginea 1 Echipele de intervenție ale ISU Cluj au desfășurat peste 100 de misiuni de scoatere a apei din locuințe, gospodării, subsoluri și fântâni inundate, ca urmare a fenomenelor meteo cu precipitații abundente ce au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 9 aprilie a.c., și care au afectat municipiul Dej, precum și localități din comunele Jichișu de Jos și Cășeiu.

În continuare se acționează punctual pentru scoaterea apei din subsoluri sau fântâni inundate urmare a asolicitărilor primite, sprijind în continuare comunitățile afectate.

De asemena, personalul de specialitate din cadrul ISU Cluj face parte din comisia de evaluare a pagubelor produse în urma inundațiilor, alături de membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.