Blocaţi de plauri

Duminică, 10 Aprilie 2016Tulcea

Blocati de plauri | imaginea 1 Marți, 5 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situaţii  de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea a fost alertat, prin numărul unic de apel SNAU 112, despre cinci persoane care au rămas blocate pe lacul Puiuleţ, în zona localităţii Caraorman, jud. Tulcea, din cauza unui plaur de mari dimensiuni.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Delta” al judeţului Tulcea a intervenit cu o ambarcaţiune de intervenţie din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crişan şi o ambarcaţiune de intervenţie şi salvare pentru scafandri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea în vederea salvării persoanelor şi a bunurilor materiale.

Ajunşi la faţa locului echipajele de intervenţie au constatat că este vorba despre două ambarcaţiuni cu motor care aveau la bord cinci persoane. Pentru deblocarea şi salvarea acestora s-a solicitat sprijinul Serviciului de Poliţie Delta Dunării.

În urma intervenţiei, în jurul orei 19.00, cele două ambarcaţiuni a fost extrase iar persoanele se află în afara oricăriu pericol.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.